FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Med vores produktionsmetoder vil vores mjød blive ved med at udvikle sig og forbedre sig i smag, i omkring 12 år. Seks måneder efter en flaske er åbnet, vil du opleve markante forbedringer i smagen, hvilket er meget specielt sammenlignet med andre lignende produkter.

I 1997 producerede vi kun to typer mjød: Gl. Dansk Mjød og Klapøjster Mjød. Den dag i dag har vi stadig to tanke med mjød fra 1997 stående, og mjøden er stadig fremragende.

I efteråret 2022 designede og udviklede vi nye genanvendelige flasker til vores mjød. Disse nye flasker hjælper os til at skabe et mere genanvendeligt produkt.

Alle vores produkter er glutenfri. Vi anvender udelukkende honning i fermenteringsprocessen.

Nej, ingen af vores mjød indeholder sulfitter.

Nej. Ønsker du at købe Mjød i USA, beder vi dig kontakte vores amerikanske importer B United International.

Det er vigtigt for at bevare smagen af honning i det endelige produkt. Derfor tilføjer vi alkohol i processen for at stoppe fermenteringen og undgå brugen af tilsætningsstoffer, som fx sulfitter.

Alle vores mjød er brygget på grundlag af en opskrift, der kan dateres tilbage til det 18. århundrede. En opskrift som er lavet ud fra de samme ingredienser, som ærkebiskop Olaus Magnus nedskrev, da han skrev den første opskrift på mjød nogensinde I 1520. Vores mjød er dermed ikke kun delikate honningvine, men smagen af historien.

Alle vores opskrifter er vores egne originale opskrifter. De er alle lavet efter den danske ærkebiskop Olaus Magnus’s filosofi: Smagen forbedres over tid.

Velkommen til

ER DU OVER 18 ÅR?

Du skal være over 18 år for at besøge vores hjemmeside.
Klik kun på fortsæt, hvis du er 18 år eller derover.